| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |


          Westermo sustav upravljanja kvalitetom postavljen je s jednom svrhom: osigurati zadovoljstvo korisnika. Sustav je odobrio DNV i u skladu je s ISO 9001 standardima. "Zvijezda vodilja" firme Westermo kao multinacionalne kompanije i globalnog lidera u robusnim industrijskim komunikacijma jest usvojena strategija kvalitete (Quality Policy), koju se usko integrira sa strateškim poslovnim planovima.

WESTERMO QUALITY POLICY

Westermo Teleindustri AB zalaže se za kvalitetu. U tu svrhu, nastojimo pružiti proizvode, robu i usluge na način koji odražava našu posvećenost strategiji kvalitete kako je navedeno u nastavku:
■ Razumjeti zahtjeve i potrebe naših kupaca, i uključene regulative,
   tako da razvijemo, proizvedemo i ponudimo prave proizvode.
■ Pružiti našim kupcima izvrsnu podršku tijekom čitavog poslovnog
   procesa.
■ Održati naše neprekidno nastojanje za još većom kvalitetom
   i učinkovitošću.

   Predhodno navedena strategija sadržava naše temeljne poglede na kvalitetu i utječe na način na koji se ponašamo i organiziramo naš posao. Također podržavaju naš glavni cilj kao kompanije: biti održiv, konkurentan i uspješan na tržištu.

ISO 9001:2008 Certifikat
Westermo certifikati

          Poduzeće Microstar d.o.o. u potpunosti odražava navedena stajališta i ciljeve, što je firma Westermo prepoznala i ukazala nam povjerenje ekskluzivnog zastupanja na hrvatskom tržištu.


          Za brodograditeljsku industriju najzanimljiviji od Westermo certifikata je odobrenje od strane Det Norske Veritas-a (DNV), jedne od tri najvažnije klasifikacijske kompanije u nautici i pratećoj industriji. Kao vodeći međunarodni pružatelj usluga za upravljanje rizikom u nautičkoj industriji DNV je odobrio Westermo uređaje za upotrebu u nautici po DNV Standardu za Certificiranje 2.4:2006 (pokriva zahtjeve iz IACS UR E10:2006) kojemu je cilj poboljšanje sigurnosti na moru i spriječavanje morskog zagađenja.
          Ovo odobrenje od nezavisne treće strane dokazuje sukladnost Westermo proizvoda po nacionalnim i međunarodnim standardima za opskrbljivanje brodova redundantnim Ethernet rješenjima po optičkim kablovima za kontrolu pogonskih sustava, dinamičko pozicioniranje, kontrole kretanja, alarmne sustave, kontrolu motora, upravljanje, stabilizaciju i električne sustave broda.

DNV certifikat - Westermo SDW-500 & MCW-211
DNV certifikat - Westermo SDW-500
DNV certifikat - Westermo Lynx
DNV certifikat - Westermo RedFox


          Osim DNV certifikata specifičnog za industriju u nautičkom sektoru, Westermo oprema je sukladna s nizom drugih međunarodnih standarada koji uključuju ATEX, Industrial IT, UL i CSA. Odobrena oprema uključuje Ethernet ekstendere, preklopnike (switcheve) i media konvertere.

          ATEX sukladni proizvodi su Wolverine DDW-120 Ethernet ekstender i RedFox industrijski routing preklopnik. DDW-120 je sukladan sa Ex nA IIC T4 Gc, a RedFox sa Ex nA IIC T4 Gc i Ex tc IIC Dc što oba uređaja čini prikladnima za instalacije u potencialno eksplozivnim sredinama.

          Proizvodi odobreni po ABB Industrial IT standardu su Lynx+ kompaktni layer3 Ethernet preklopnik, RedFox serija, Wolverine DDW-225 industrijski Ethernet SHDSL ekstender i ODW-642 optički modem. ABB-ova Industrial IT inicijativa je program odobrenja koji pomaže korisnicima da integriraju opremu ABB-a i njihovih tehnoloških partnera. Westermo proizvodi su testirani i certificirani za sukladnost po Industrial IT standardima i normama.

          UL i CSA odobrenja odnose se na Lynx+ Ethernet preklopnik koji odgovara standardima za sigurnost kako je propisano od strane Underwriters Laboratories, Inc., (UL). Poznato nezavisno tijelo UL Company koje obavlja ispitivanja sigurnosti na brojnim proizvodima izdalo je Certificate of Compliance za Lynx+ gdje se navodi prolaz testova električne sigurnosti po UL 60950-1 2nd Edition standardu sigurnosti i Canadian Standards Authority (CSA) standardu C22,2 No. 60950-1-07, 2nd Edition. Dobavljanje tih standarda čini Lynx+ seriju Ethernet preklopnika pogodnom za aplikacije u Sjevernoj Americi i Kanadi, i naravno za ugradnju u proizvodima i rješenjima namjenjenim tom području.

Wago u
brodogradnji
Wago oprema
Wago certifikati
Wago reference
Westermo u brodogradnji
Westermo oprema
Westermo certifikati
Westermo reference
MICROSTAR - partner za automatizaciju u pomorstvu