| HOME | WESTERMO | WAGO | ELPRO | KONTAKT |

  Westermo je renomirani švedski proizvođač uređaja za industrijske podatkovne komunikacije. Tijekom prošla četiri desetljeća Westermo je narastao u vodećeg svjetskog proizvođača industrijskih podatkovnih komunikacijskih uređaja s proizvodnjom u Švedskoj, Australiji i Tajvanu, te kroz podružnice u Velikoj Britaniji, SAD-u, Njemačkoj, Francuskoj, Australiji, Singapuru, Kini i Tajvanu.

    Danas je Westermo sinonim za robusne uređaje u industrijskim podatkovnim komunikacijama.Proizvodi širok raspon industrijskih Ethernet preklopnika, Ethernet ekstendera, 3G/HSDPA modema, PSTN modema i serijskih RS-232/422/485 pretvarača. Također proizvodi optičke modeme za udaljenosti do 120 km po svakoj dionici, ovisno o vrsti optičkog kabela.

    Vodeća grupa proizvoda je industrijski Ethernet, gdje Westermo proizvodi neupravljive i upravljive Ethernet preklopnike, industrijske Ethernet ekstendere, industrijske routing preklopnike i RS-232/485 / Ethernet pretvarače. Sa Wolverine Ethernet ekstenderima Ethernet signal je moguće pretvoriti u serijski, optički, 3G HSDPA, WiFi i SHDSL signal.

    Westermo pruža i velik izbor serijskih R-232/422/485 konvertera, repetitora i izolatora za teške industrijske uvjete.

    Westermo svojom ponudom može pokriti sve vaše potrebe za uređajima u industrijskim komunikacijama. Provjerite!

    Svi Westermo proizvodi dizajnirani su za siguran rad u teškim industrijskim uvjetima i s aplikacijama koje zahtijevaju najvišu razinu pouzdanosti. Westermo razumije probleme koji se javljaju u aplikacijama postavljenim u najtežim industrijskim uvjetima i stoga uvijek nudi najpouzdanija, učinkovita i ekonomična rješenja.