o b a v i j e s t i  

 
          
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Microstar - partner za automatizaciju u pomorstvu

Distribucijom opreme njemačkog proizvođača WAGO i švedskog proizvođača WESTERMO Microstar na hrvatskom tržištu nudi vrhunsku opremu za primjenu u automatizaciji u pomorstvu i drugim područjima primjene uz najteže eksploatacijske uvjete.

 
 
      Westermo je renomirani švedski proizvođač uređaja za industrijske podatkovne komunikacije, čiji su proizvodi dizajnirani za siguran rad i u teškim brodskim uvjetima i sa aplikacijama koje zahtijevaju najviši nivo pouzdanosti. 
 

      Westermo razumije probleme koji se javljaju u aplikacijama postavljenim u najtežim brodskim uvjetima i stoga nudi pouzdana, učinkovita i ekonomična rješenja. U Westermo ponudi nalazi se širok raspon Ethernet preklopnika (switch) odobrenih za primjene u nautici i pratećoj industriji, od neupravljanih 5-portnih uređaja SDW-serije do višeportnih upravljanih RedFox i Lynx preklopnika.

 
 

Detaljnije o Westermo opremi:        Westermo oprema           Westermo certifikati        Westermo reference

 
 


      Wago je jedan od vođećih svjetskih proizvođača uređaja za automatizaciju i opreme za elektrospojnu tehniku sa 6 tvornica i preko 6.000 zaposlenih djelatnika.
      Primjene u brodogradnji i industriji postavljaju posebne zahtjeve na performanse, zbog čega se WAGO komponente namijenjene brodogradnji testiraju u najtežim simuliranim uvjetima.

 
 

      WAGO oprema za automatizaciju i spojnu tehniku zahvaljujući superiornim performansama osigurala je i odgovarajuće internacionalne certifikate, čime je dokazana pogodnost opreme za brodogradnju i ostale aplikacije u kojima ekstremeni uvjeti zahtjevaju vrhunsku opremu.

 
 


Detaljnije o Wago opremi:                     Wago oprema                     Wago certifikati                     Wago reference

 
 


Za detaljne informacije o opremi, certifikatima i referencama posjetite naše web stranice posvećene brodogradnji i pratećoj industriji.

 
      Ukoliko ubuduće ne želite primati naše tehničke informacije možete se ODJAVITI SA POPISA OVDJE. 
                                 Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
                   Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662,     www.microstar.hr     info@microstar.hr