o b a v i j e s t i _

 
          
       
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Poštovani korisnici Westermo opreme,
obavještavamo vas da sva Westermo oprema isporučena nakon 01.03.2012. ima 5 godišnje jamstvo.
 
 


    Mogućnost 5 godišnjeg jamstva za Westermo opremu postojala je i do sada, ali je bila ostavljena na izbor kupcu i dodatno se naplaćivala. Sada je Westermo odlučio produljiti jamstveni rok za cjelokupni asortiman opreme. To je bilo moguće zahvaljujući izuzetno malom broju reklamacija tijekom cijelog eksploatacijskog vijeka uređaja, visokoj pouzdanosti, strogoj proceduri kontrole u svim fazama proizvodnje i ugrađenim vrhunskim komponentama.
 
 


    Westermo oprema ima visoke MTBF vrijednosti (srednje vrijeme između kvarova) koja iznose tipično 560 000 sati (64 godine) za većinu proizvoda (za i-line seriju 200 000 sati). MTBF vrijednosti za sve uređaje određene su prema vojnom kriteriju MIL-HDBK-217F-2 za razliku od konkurencije, koja taj podatak daje prema blažim ili čak vlastitim kriterijima. Sve navedeno omogućilo je primjenu Westermo opreme i u najtežim eksploatacijskim uvjetima npr. u borbenim vojnim vozilima.
    Svaki isporučeni uređaj u završnoj je kontroli temeljito ispitan što osobno jamči svaki ispitivač svojim imenom i potpisom na jamstvenoj kartici uz uređaj.

 
      Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije možete se ODJAVITI SA POPISA OVDJE. 
                                 Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
                                 Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662