Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
veljača 2017.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Rješenja za rubne dijelove mreže
 
 

 
 
 
 

Rješenja za rubne dijelove mreže razvijena su kako bi se zadovoljili zahtjevi aplikacijski kritičnih mreža. WeOS softver, robusan hardver, industrijska odobrenja i mrežni alati stupovi su rješenja za rubne dijelove mreže, te kada ih se kombinira stvaraju najotpornije i najrobusnije rješenje za bilo koju aplikacijski kritičnu mrežu.

 
 

Westermo OS
"Made easy" mrežni operativni sustav

Westermo predstavlja otporna mrežna rješenja kroz operativni sustav WeOS, koji pokreće veliki broj robusnih uređaja. WeOS donosi strategije za mrežnu otpornost kako bi ponudio rješenja za mnoge probleme industrijskih mreža.

WeOS data sheet (.pdf, en, 667 kB)

 
 


Robustan hardver
Najpouzdaniji hardver na tržištu

Svi WeOS uređaji se proizvode u Westermovom proizvodnom pogonu u Švedskoj prema najvišim standardima kvalitete i dizajna, te se verificiraju izvana kako bi radili u najtežim industrijskim okruženjima tijekom dugog radnog vijeka (najmanje 10 godina).

 
 

WeConfig
"Made easy" umrežavanje

WeConfig je mrežni alat za konfiguriranje i upravljanje koji olakšava konfiguriranje jednog ili više Westermo uređaja. WeConfig pojednostavljuje početno postavljanje mreže i tekuće održavanje nakon puštanja mreže u rad.

WeConfig data sheet (.pdf, en, 179 kB)

 
 

Brošura Rješenja za rubne dijelove mreže (.pdf, en, 8,06 MB)         WeConfig demo (Westermo Youtube kanal)
 
 


Za više informacija posjetite Westermo web stranice ili se obratite ovlaštenom Westermo distributeru, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel. 01/3647-849, fax. 01/3636-662 www.microstar.hr westermo@microstar.hr