Ako u buduće ne želite primati naše tehničke informacije, molimo ODJAVITE SE S POPISA OVDJE
(s adrese na koju ste primili ovu obavijest).

 
listopad 2018.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
EATON ELPRO nastavlja s radom
kao ELPRO Technologies

 
 

 
 
 
 


Nakon lipanjske objave tadašnjeg vlasnika EATON-a o prekidu proizvodnje ELPRO radiokomunikacijeske opreme, možemo potvrditi da ELPRO nastavlja s radom. Australska tvrtka Aqvamonix preuzela je ELPRO Technologies čime se nastavlja 35 godina duga tradicija proizvodnje kvalitetnih radio uređaja. Novi vlasnik je predan daljnjem rastu kompanije i unapređivanje lepeze ELPRO uređaja. Svi trenutno aktivni proizvodi dostupni su za narudžbe, a sve eventualne promjene bit će na vrijeme objavljene.
Uređaji će biti isporučivani ovlaštenim distributerima direktno iz Australije, a trenutne cijene uređaja ostaju nepromijenjene.
ELPRO Technologies će pružiti nastavak jamstva za sve EATON ELPRO uređaje. Tehničku podršku će i dalje pružati osposobljeni inženjeri kod distributera (elpro@microstar.hr), kao i tim tehničke podrška proizvođača. ELPRO Technologies se ispričava kupcima radi eventualnih problema koje su mogli imati radi objave prijašnjeg vlasnika o prekidu proizvodnje.

 
 
Obavijest o preuzimanju ELPRO Technologies (.pdf, en, 153 kB)
 
 


Za više informacija posjetite ELPRO web stranice ili se obratite ovlaštenom ELPRO Technologies distributeru za Hrvatsku, poduzeću Microstar d.o.o. (e-mail).

 
Microstar d.o.o. za proizvodnju elektroničke opreme, projektiranje, inženjering i trgovinu
Siget 18B, 10020 Zagreb, tel./fax: +385 1 3647 849 www.microstar.hr elpro@microstar.hr